Wandafwerking-behang

Bij wandafwerking is de ondergrond uitermate belangrijk. Alle wanden worden met de grootste zorgzaamheid behandeld. Of het nu wanden zijn in of buiten het huis, onze ervaring is dat als je met duurzame producten werkt, het eindresultaat optimaal is.

Wij kunnen u alle behangsoorten aanbrengen, bijvoorbeeld:

  • Glasweefselbehang
  • Regulierbehang
  • Structuurvlies

 

Glasvezelbehang

Glasvezelbehang wordt ook wel 'scannen' genoemd. De grote voordelen van het aanbrengen van glasvezelbehang is dat muren hierbij in een keer egaal worden gemaakt, het bladdert niet af en u bent meteen van eventuele gaten in de muren af indien deze nog niet zijn gestuukt. Glasweefselbehang is decoratief, duurzaam, scheuroverbruggend en oversausbaar voor kleurverandering. Het materiaal leent zich voor alle typen en kleuren verf, zowel voor mat, zijdeglans en hoogglans.  Elke ruimte krijgt daardoor een persoonlijke uitstraling. Over oude glasweefsel kan men gewoon stucken. De muur is juist extra versterkt tegen zetscheuren. Glasweefselbehang laat zich prima verven, na ongeveer 8 maal wordt het patroon iets minder goed. (Opnieuw sauzen is meestal om de 5 jaar). In oudere huizen wordt glasweefselbehang ingezet als extra versteviging van de wanden.

Glasweefselbehang is bestand tegen waterschade. Glasweefselbehang is bestand tegen micro organisme en extra met speciale latexverf tegen CA-MRSA. Daarom ziet men dit behang vaak in kinderdagverblijven en zorg-ziekenhuizen. Met de juiste lijm en latex kan dit behang extra brandveilig zijn. Naast de veel gebruikte scan blijven wij natuurlijk wanden afwerken met het reguliere behang of schilderwerk. Ook daarbij heeft u volop keuze uit diverse motieven, patronen en kleuren.

 

Structuurvlies

Structuurvlies is uitgevoerd in vinyl of acryl, hetgeen meer verschillende structuren mogelijk maakt. Dit materiaal heeft als voordeel een beduidend lager verfgebruik en is stripbaar. Ook dit soort wandbekleding is veelzijdig toepasbaar als ondergrond voor bijna elk type latex muurverf en verbergt alle kleine gebreken in deze ondergrond, zodat een perfect resultaat kan worden verkregen.

 

Neem contact op